Σφραγίδες

Δημιουργούμε άμεσα και αποτελεσματικά σφραγίδες για κάθε ανάγκη. Αυτόματες, Ξύλινες, Στρογγυλές και Ανάγλυφες. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε έτοιμες σφραγίδες για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Συνεργαζόμαστε με τις γνωστότερες μάρκες για να σας εξασφαλίσουμε την ποιότητα των σφραγίδων που επιθυμείτε!

Η διαδικασία διαρκεί μόλις 10 λεπτά για παραλαβή από το κατάστημα μας. Πραγματοποιείται παράδοση εντός Αττικής και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Αυτόματη

Οι αυτομελανούμενες ή αυτόματες σφραγίδες διαθέτουν ενσωματωμένο ταμπόν και μελανώνουν αυτόματα τη σφραγίδα κάθε φορά που σφραγίζουμε. Οι συγκεκριμένες σφραγίδες είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό πλαστικό, διαθέτουν ενσωματωμένο παράθυρο προβολής, είναι εύκολες στη χρήση και δεν λερώνουν. Παράγονται σε πληθώρα χρωμάτων, μεγεθών και τύπων μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Ξύλινη

Η ξύλινη σφραγίδα είναι μία ειδική, οικονομική και μεγάλης αντοχής κατασκευή από ξύλο. Η διάσταση σφράγισης ποικίλλει αναλόγως του μεγέθους του κειμένου. Για την απόδοση του σωστού χρώματος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το μελάνωμα της σφραγίδας σε ταμπόν πάντα πριν την σφράγιση.

Τσέπης

Οι σφραγίδες τσέπης είναι μικροί αυτομελανούμενοι μηχανισμοί οι οποίοι είναι πρακτικοί για να τους έχετε πάντοτε μαζί σας. Οι σφραγίδες τσέπης διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, σε μικρό σχήμα με δυνατότητα σφράγισης 3 και 5 σειρών.

Στυλό

Μια ιδιαίτερη σφραγίδα για γιατρό, δικηγόρο ή επιχειρηματία. Ιδανικό για επαγγελματικό δώρο!

Ανάγλυφες

Δημιουργούμε σε πρέσες ανάγλυφης σφράγισης οποιοδήποτε κείμενο ή σχέδιο θέλετε να πρεσάρετε πάνω στα έγγραφά σας. Επιπλέον, δημιουργούμε στρογγυλά χρυσόφυλλα αυτοκόλλητα, τα οποία -αφού τα πρεσάρουμε με την ανάγλυφη πρέσα- τα κολλάμε με μεγάλη ευκολία οπουδήποτε.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο σε πρέσα για γκοφράρισμα χαρτιού.

Σφραγίδα Για Βουλοκέρι

Η σφραγίδα για βουλοκέρι είναι ο μοδάτος τρόπος για να δημιουργήσετε προσωποποιημένο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Οχι μόνο για τα προσκλητήρια σας, αλλά και για εταιρικές εφαρμογές! 

Ανταλλακτικά

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε οποιοδήποτε ανταλλακτικό ή ταμπόν χρειάζεσθε για τη σφραγίδα σας, καθώς επίσης μελάνια απλά και ανεξίτηλα,  πρέσσες & ετικέτες.

Έτοιμες Σφραγίδες

Γρήγορα και απλά μπορείτε να προμηθευτείτε έτοιμες σφραγίδες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της επιχείρησής σας.

Τώρα μπορούμε να διορθώσουμε άμεσα την παλιά σας σφραγίδα, αντικαθιστώντας το λάστιχο που βρίσκεται μέσα στον μηχανισμό.

Scroll to Top

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας και ένας συνεργάτης μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει

t | 210 32 12 881

e |info@printology.gr