Υπηρεσίες

Επιλέξτε την υπηρεσία που επιθυμείτε

Τα αρχεία που μας αποστέλλονται, θα πρέπει να είναι σε μορφή .pdf .tiff ή Corel

Η κωδικοποίηση των χρωμάτων πρέπει να είναι σε cmyk (για offset συνεκτύπωση) ή και pantone (για offset αποκλειστική εκτύπωση). Επιπλέον, στα αρχεία σας δεν πρέπει να υπάρχουν spot colors και RGB images.

Όλες οι γραμματοσειρές και τα στοιχεία της μακέτας σας να είναι outline ή curves. Σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για λάθη που προκύπτουν από την μη τήρηση αυτού του όρου.

Η ανάλυση των εικόνων θα πρέπει να είναι 300dpi.

Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά μας.

Μπορείτε να ανεβάσετε οποιδήποτε τύπο αρχείων από τα παρακάτω: PDF, TIFF, JPEG και PNG

Το έγγραφό σας θα πρέπει να έχει ξακρίσματα 3mm σε κάθε πλευρά και σημεία κοπής. Τα σημεία κοπής να είναι registration. Όλα τα στοιχεία της μακέτα σας (γράμματα, φωτογραφίες, σχέδια, λογότυπα) να είναι τοποθετημένα τουλάχιστον 5mm μέσα από τα σημεία κοπής.

Επιπλέον, εάν το έντυπο σας διπλώνει, πρέπει να ορίσετε ποια είναι τα σημεία διπλώματος.

To RGB αποτελεί την παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση χρωματικών τόνων σε εικόνες που βλέπουμε στην οθόνη ενός υπολογιστή. Το RGB αποτελεί συντομογραφία των Red (κόκκινο), Green (πράσινο), Blue (μπλε)

Το CMYK αποτελεί την παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποιείται στην τυπογραφία για την απεικόνιση εικόνων στο χαρτί. Το CMYK ή τετραχρωμία ορίζεται από τον συνδυασμό τεσσάρων χρωμάτων Cyan (θαλλασί), Magenta (ματζέντα), Yellow (κίτρινο) , Black ή Κ (μαύρο).

Η παλέτα χρωμάτων RGB έχει πολύ μεγαλύτερο εύρος τονικότητας σε σχέση με τη CMYK. Αν το αρχείο σας είναι RGB, τότε το τελικό εκτυπώσιμο προϊόν θα διαφέρει από αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας, καθώς τα χρώματα θα είναι πιο σκούρα.

Το αρχείο σας μπορεί να είναι RGB, αλλά το τελικό εκτυπώσιμο προϊόν θα έχει χρωματική απόκλιση από αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας.

DPI (dots per inch): αποτελεί την μονάδα μέτρησης της ανάλυσης στους εκτυπωτές και αντιστοιχεί στον αριθμό των μεμονωμένων κουκκίδων που μπορούν να τοποθετηθούν σε μια γραμμή μέσα στο εύρος 1 ίντσας (2,54 cm)

 PPI (pixel per inch): αποτελεί την μονάδα μέτρησης της ανάλυσης μιας φωτογραφίας ή εικόνας ηλεκτρονικής μορφής και αντιστοιχεί στον αριθμό των πίξελ ανά ίντσα.

Η καλύτερη δυνατή ανάλυση για την εκτύπωση ενός αρχείου οριοθετείται στα 300 DPI ή 300 PPI.

O προεκτυπωτικός έλεγχος που κάνουμε σε κάθε αρχείο πριν σταλεί για εκτύπωση, αφορά τον έλεγχο των απαιτούμενων προδιαγραφών.

Ο έλεγχος αυτός διασφαλίζει, σε ένα πολύ μεγάλο μέρος, την τελική ποιότητα των εντύπων. Στην περίπτωση που τα αρχεία σας δεν πληρούν κάποια ή κάποιες από τις προδιαγραφές σας ενημερώνουμε με email ή και τηλεφωνικά προκειμένου να κάνετε εσείς ή ο γραφίστας σας τις απαιτούμενες διορθώσεις.

Οι τιμές διαφέρουν αναλόγως των αναγκών, του μεγέθους και των προδιαγραφών της εκάστοτε εργασίας. Για αυτό, μη διστάσετε να μας ζητήσετε προσφορά.

Ο χρόνος ανταπόκρισης στην ζήτηση σας, μπορεί να διαρκέσει λίγες ώρες ή και 1 ή 2 ημέρες. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για άμεση απάντηση.

Ασφαλή διαδικτυακή πληρωμή μέσω χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας, αλλά και κατάθεση χρημάτων στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR67 0172 1260 0051 2609 0559 062
Δικαιούχος: ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΟΡΟΣ ΤΑΚΒΟΡΙΑΝ

ALPHA BANK
IBAN: GR22 0140 1010 1010 0200 2309 230
Δικαιούχος: ΤΑΚΒΟΡΙΑΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΟΡΟΣ

* τα έξοδα εντολής από 3η τράπεζα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα
* οι παραγγελίες οι οποίες εξοφλούνται με κατάθεση, αποστέλλονται αφότου
σταλεί η απόδειξη πληρωμής τραπέζης.

Ο χρόνος παραγωγής αναφέρεται σε εργάσιμες ημέρες και ορίζεται από την ημέρα της παραγγελίας* σας μέχρι την ημέρα που η εργασία θα είναι ετοιμοπαράδοτη στην έδρα μας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αναλόγως της εργασίας, ο χρόνος παραγωγής κυμαίνεται από 10’ (για δημιουργία σφραγίδας) έως 3 εργάσιμες για πιο μεγάλες εργασίες. Με το που έχουμε την περιγραφή της εργασίας σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο παραγωγής.

Ο χρόνος αποστολής αναφέρεται σε εργάσιμες ημέρες και ορίζεται από την ημέρα που η εργασία σας είναι ετοιμοπαράδοτη στην έδρα μας μέχρι την ημέρα που η εργασία θα αποσταλεί από εμάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι +1 εργάσιμη.

Ο χρόνος άφιξης αφορά τον χρόνο από την αποστολή έως ότου εργασία που μας αναθέσατε φτάσει στο χώρο σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι +1 ημέρα για τις πρωτεύουσες νομών + 2 ημέρες για τις υπόλοιπες πόλεις.

Ο χρόνος παράδοσης αφορά τον συνολικό χρόνο μέχρι, η εργασία που μας αναθέσατε, να παραληφθεί από εσάς και σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι δυνατό να καθοριστεί με ακρίβεια λόγω πολλών παραγόντων που μερικοί από αυτούς εξαρτώνται από την δική σας ευθύνη παραλαβής.

*Σημείωση:

Ο χρόνος παραγωγής ή παράδοσης μετράει από την στιγμή της παραγγελίας σας με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα όπως:

  1. αναμονή διόρθωσης μακέτας
  2. αναμονή διευκρινίσεων σχετικά με την ίδια την παραγγελία
  3. αναμονή κατάθεσης προκαταβολή
  4. οποιαδήποτε άλλη εκκρεμότητα.

Είμαστε στη διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε μέσω του info@printology.gr ή τηλεφωνικά στο +30 210 32 12881 για την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Το Printology.gr αναλαμβάνει τη δημιουργία εξαρχής ή διόρθωση μακέτων. Για οποιαδήποτε ανάγκη σας, το Printology.gr μπορεί να σας υποστηρίξει! Ρωτήστε μας!

Μόλις η εργασία σας προωθηθεί για εκτύπωση θα λάβετε email με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την παραγγελία και τους χρόνους παραγωγής, αποστολής και άφιξης (στην περίπτωση που έχετε ζητήσει αποστολή) καθώς και ένα αντίγραφο του τιμολογίου που θα εκδώσουμε με τα στοιχεία της μεταφορικής (στην περίπτωση αποστολής).

Όλα τα τυπογραφικά μας προϊόντα παρέχονται με εγγύηση ορθής εκτύπωσης. Εγγυόμαστε λοιπόν, ότι δεν θα λάβετε ποτέ κακέκτυπο από εμάς αρκεί να πληρούνται οι προϋποθέσεις των προδιαγραφών μας. Σε περίπτωση που παρ’όλα αυτά παραλάβατε λανθασμένη εκτύπωση ή κακέκτυπο σας αντικαθιστούμε την εργασίας σας χωρίς δεύτερη σκέψη, άμεσα. Εξαίρεση αποτελούν όλες οι περιπτώσεις λάθους που οφείλονται στην δημιουργία της μακέτας από εσάς ή τον γραφίστα σας.

Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις (όχι στην περίπτωση των συνεκτυπώσεων) θα πρέπει, για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ακρίβεια των χρωμάτων της μακέτας σας, να παράγουμε πριν την τελική εκτύπωση πιστοποιημένα ψηφιακά δοκίμια, τα οποία επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος, κατόπιν συνεννόησης.

Ακύρωση παραγγελίας ή αλλαγές στα αρχεία προς εκτύπωση μπορεί να γίνουν, υπό προϋποθέσεις και εφόσον δεν έχει οριστικοποιηθεί, δηλαδή δεν έχει ληφθεί η παραγγελίας σας υπόψη σε συμπαραγωγή που έχει “κλειδώσει” ή έχει ξεκινήσει ήδη η παραγωγή της. Σε αυτή την περίπτωση εάν έχει δοθεί προκαταβολή, επιστρέφεται.

Αγαπούν τη δουλειά μας...

Scroll to Top