Επιγραφές

Δημιουργούμε και τοποθετούμε λειτουργικές επιγραφές, μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής στο περιβάλλον σας. Αναβαθμίζουμε το προφίλ του καταστήματος ή της εταιρείας σας, με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την αισθητική του εσωτερικού σας χώρου. 

Εσωτερικών Χώρων

 

Κατασκευάζουμε επιγραφές υποδοχής και κατεύθυνσης, πίνακες ανακοινώσεων, πλακέτες, επιγραφές πόρτας και ό,τι άλλο χρειάζεται η επιχείρησή σας, με σκοπό τη δημιουργία ενός ενιαίου και αρμονικού συνόλου. Μπορείτε να διαλέξετε σκαλιστή επιγραφή σε δίχρωμο ακρυλικό φύλλο, ή σκαλιστή επιγραφή με μπρούτζο. Επιπλέον, μπορούμε να δημιουργήσουμε την επιγραφή σας πάνω σε plexiglass με αυτοκόλλητο ή UV.

Εξωτερικών Χώρων

Δημιουργούμε και τοποθετούμε λειτουργικές επιγραφές, μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής στο περιβάλλον σας. Οι επιγραφές μας είναι από Plexiglass ή αλουμίνιο ώστε να αντέχουν στις εξωτερικές συνθήκες.

Σήμανση

Δημιουργούμε σημάνσεις για άμεση τοποθέτηση στο χώρο σας. Μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας έτοιμες σημάνσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Τα υλικά που σας προτείνουμε για τις σημάνσεις σας, εξαρτώνται από τις ανάγκες του χώρου που θα τοποθετηθούν και μπορεί να είναι από μουσαμά, αυτοκόλλητο, PVC, αλλά και αλουμίνιο.

Scroll to Top

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας και ένας συνεργάτης μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει

t | 210 32 12 881

e |info@printology.gr