Εκτυπώσεις

Κάρτες

 Μια σωστά σχεδιασμένη επαγγελματική κάρτα εκπληρώνει την ανάγκη επικοινωνίας με τον πελάτη. Η κάθε κάρτα απαιτεί διαφορετικό σχεδιασμό ανάλογα με την προσωπικότητα της επιχείρηση σας, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη το διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε:

Κάρτες με ψηφιακή εκτύπωση με ματ πλαστικοποίηση και κάρτες που σχεδιάζονται πάνω σε ειδικά χαρτιά.

Κάρτες offset εκτύπωση, όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε τοπικό UV ή να τις κάνουμε λαμιναριστές για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φυλλάδια (Μονόφυλλα ή Διπλωμένα)

Η εκτύπωση διαφημιστικών φυλλαδίων (flyer) είναι μια οικονομική λύση με άμεσα αποτελέσματα για την αποτελεσματική διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων σας. Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας μας με τα σύγχρονα μας μηχανήματα, εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα για όλες τις εκτυπώσεις σας.

Αφίσες

Δημιουργούμε μοναδικές αφίσες για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, συναυλιών, παραστάσεων ή εκθέσεων καθώς και για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Ανάλογα με το σκοπό της αφίσας, επιλέγουμε τις σωστές προδιαγραφές για να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.

Προσκλητήρια

Η αναγγελία της χαρμόσυνης εκδήλωσής σας θα είναι ακριβώς όπως τη φαντάζεστε. Μοναδική! Θα δημιουργήσουμε μαζί το εικαστικό που ονειρεύεστε για την εκδήλωσή σας, στο χαρτί που ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση και στο concept. Αλλά δεν θα σταθούμε μόνο εκεί! Θα ετοιμάσουμε και όλες τις εφαρμογές που μπορεί να χρειαστείτε για την ολοκήρωση του concept, εφαρμογές για τις μπομπονιέρες, τη δεξίωση αλλά και το αναμνηστικό για τους καλεσμένους.

Folder

Τα folder ή φάκελοι παρουσίασης είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την εταιρική σας παρουσίαση καθώς μέσα εσωκλείονται όλες οι πληροφορίες για την εταιρεία σας.

Επιστολόχαρτα

Δημιουργούμε τα επιστολόχαρτα της επιχείρησής σας, με το λογότυπό σας αλλά και ολοκληρωμένη την εταιρική σας ταυτότητα.

Σε απλά ή ειδικά χαρτιά, με minimal ή πιο ιδιαίτερη σχεδίαση, με ένα ή περισσότερα χρώματα τα επιστολόχαρτα θα προσφέρουν στην εταιρεία σας μία ολοκληρωμένη εικόνα.

Φάκελοι Αλληλογραφίας

Κάντε μοναδική εντύπωση με φακέλους που αναδεικνύουν το μήνυμα της επιχείρηση σας.

Δημιουργούμε μοναδικούς φακέλους από όποιο ειδικό χαρτί επιθυμείτε, σε οποιοδήποτε μέγεθος για να ταιριάζει στην ταυτότητα της εταιρείας σας.

Κατάλογοι/ Menus

Ο καλαίσθητος και ιδιαίτερος τιμοκατάλογος ξεχωρίζει και μαγνητίζει το βλέμμα των πελατών ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα θετικό συναίσθημα στον πελάτη. Δημιουργούμε χειροποίητους και ξεχωριστούς τιμοκαταλόγους που ταιριάζουν με το ύφος του καταστήματος, απλούς ή σκληρόδετους, με πλαστικοποίηση για μεγαλύτερη προστασία από τη συχνή χρήση.

Σουπλά

Τα προϊόντα εστίασης αποτελούν ένα δημιουργικό τρόπο έμμεσης διαφήμισης καθώς μπορείτε μέσω των σουπλά, σουβέρ και τραπεζομάντηλων να προβάλλετε ένα νέο προϊόν ή μια προωθητική ενέργεια, ή απλά να ξεχωρίσετε από την αισθητική σας.

Αυτοκόλλητα χάρτινα & ετικέτες

Χάρτινα αυτοκόλλητα με έγχρωμη εκτύπωση, χαραγμένα στην πίσω όψη για εύκολο ξεκόλλημα …και κόλλημα!

Συνταγολόγια/ Μπλοκ

Συνταγολόγια/ Μπλοκ για γιατρούς, εισιτήρια εκδηλώσεων, αριθμημένες προσκλήσεις, λαχνοί. Με δέσιμο κόλλας στο πάνω μέρος, κατάλληλα για συνταγολόγια, διαφημιστικά κι άλλες χρήσεις.

Διαφημιστικά banners & σημαίες

Δημιουργούμε roll up διαφημιστικά banner, stand πεζοδρομίου και σημαίες για επαγγελματικές εκδηλώσεις και προώθηση των καταστημάτων και ενεργειών.

Μακέτες

Προσθέτουμε αξία στην επιχείρηση σας δημιουργώντας ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα που αναδεικνύει το επαγγελματικό σας ύφος. 

Ξεκινώντας από το σχεδιασμό του λογότυπου που ταιριάζει στη στρατηγική και το κοινό στο οποίο απευθύνεστε, την επιλογή γραμματοσειράς και χρωμάτων, προχωρούμε στη δημιουργία όλων των εφαρμογών που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας, από επαγγελματικές κάρτες και επιστολόχαρτα, μέχρι το σχεδιασμό Newsletters και της εικόνας του website σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 32 12 881 για να κλείσετε το ραντεβού σας!

Scroll to Top

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας και ένας συνεργάτης μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει

t | 210 32 12 881

e |info@printology.gr