Εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλης διάστασης περιλαμβάνουν ένα ευρύ κύκλο εργασιών, με εκτύπωση σε ανθεκτικά υλικά και επιφάνειες. Οι εκτυπώσεις είναι αδιάβροχες και αμετάβλητες για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, την κάλυψη κτιρίων, βιτρινών και αυτοκινήτων, την προώθηση ενεργειών, προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και τη σήμανση και διακόσμηση χώρων.

Ψηφιακά Αυτοκόλλητα

Αναλαμβάνουμε και σχεδιάζουμε μοναδικές δημιουργίες σε ψηφιακές εκτυπώσεις αυτοκόλλητων, σε οποιοδήποτε σχήμα και διάσταση.

Βινυλικά Αυτοκόλλητα

Το αυτοκόλλητο βινυλίου έχει πολλές εφαρμογές και συναντάται σχεδόν παντού. Σε βιτρίνες, τοίχους, αυτοκίνητα αλλά και για εσωτερική διακόσμηση, για σήμανση, στην κατασκευή επιγραφών και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Μουσαμάς

Ο μουσαμάς χρησιμοποιείται κυρίως για την κάλυψη κτιρίων, για διαφήμιση σε εξωτερικούς χώρους και για την κατασκευή επιγραφών. Μπορούμε να σχεδιάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο, σε οποιαδήποτε διάσταση σε μουσαμά, που θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση, παρά τις καιρικές συνθήκες.

Καμβάς

Διακοσμήστε με το δικό σας γούστο τον χώρο σας! Διαλέξτε τις φωτογραφίες της αρεσκείας, και θα τις εκτυπώσουμε σε καμβά ζωγραφικής. Ο καμβάς ζωγραφικής διατίθεται σε διάφορες ποιότητες και μεγέθη και αποτελεί ιδανική λύση για διακόσμηση ξενοδοχείων και καταστημάτων καθώς και για αναπαραγωγή αντιγράφων έργων τέχνης.

Μοντέρνα Σύνθεση Με Κορνίζες

Αναλαμβάνουμε την ανεύρεση, επεξεργασία και εκτύπωση εικόνων, για τη δημιουργία συνθέσεων σε διάφορα μεγέθη. Δημιουργούμε μοναδικά κολλάζ φωτογραφιών με τις ξεχωριστές σας στιγμές και εικόνες σας, διακοσμώντας όμορφα το χώρο σας.

synthesi kornizes, printology
eikones kollaz, printology
synthesi kornizes printology
Scroll to Top

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας και ένας συνεργάτης μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει

t | 210 32 12 881

e |info@printology.gr